Centrum De Zonnebloom

Workshop:
’t Kristallijne Goud
  De geboorte van het Kristallijne Zelf 
     20-22 augustus 2021

  

Je bent een oeroude bewaarder van de sterren en hier om jouw unieke licht te belichamen, te zaaien en te gronden. Vanuit jouw diepste Zijn word je geroepen om te luisteren naar je Hart, om je er weer aan te herinneren dat je Weet en dat alle mystieke kennis bloeit in jouw Hart en krachtig stroomt door jouw aderen.

Je hebt er niet voor niets voor gekozen om juist in dit tijdperk van ontwaken mee te werken aan de langverwachte verschuiving in de evolutie van de planeet. We staan nu op een omslagpunt. Het voortbestaan van onze Aarde en al haar bewoners komt nu tot een hoogtepunt.

Dat maakt dat het belangrijk is om samen te komen om de oude innerlijke wijsheid te herinneren en weer bewust te worden van het diepe Weten van onze sterrenafkomst. Liefdevol de herinneringen van je Ziel ontgrendelen en je over te geven aan een werkelijkheid die zoveel groter en mysterieuzer en tegelijkertijd ook zoveel eenvoudiger is. Je bent niet alleen hier op Aarde om te groeien als individu maar ook om een verschuiving teweeg te brengen voor een groter collectief.

Tijdens deze dagen zullen we samen een veilig Veld creëren om verbinding te maken met de oude  innerlijke wijsheid en mystieke kennis in ons hart. Deze dagen worden ondersteund door visualisaties en DNA-activaties, de kristallijne klanken van de klankschalen, kristallen stemvorken, koshi’s, drum, lichttaal en onze eigen unieke klank. Dit alles zal de trilling in ons lichaam verhogen wat maakt dat het Kristallijne Zelf volledig geboren kan worden. 

‘Ik ben klaar om oude mysteries en geheimen van binnenuit te herinneren’.

Praktische info:
Wanneer: vrijdag 20 augustus 19.00 – 21.30 uur – zaterdag 21 augustus 10.00 – 21.00 uur – zondag 22 augustus 10.00 – 16.30 uur
Waar: Landgoed Bleijendijk, Locatie Jagershuis, St. Michielsgestelseweg 22, Vught
Bijdrage: € 233,-

Inbegrepen: vega lunch op zaterdag & zondag, vega avondeten zaterdag, koffie, thee, water en gezonde versnaperingen gedurende de dag.

Deze dagen staan onder liefdevolle begeleiding van Angélique Bijlaart – van Lieshout, Jamy Frencken en Monique Houben
 

Aanmelden of meer info: mail:  zonnebloom44@gmail.com of app naar 06-51886966
                                                  jamy@monade.nu               of app naar 06-27845954