Centrum De Zonnebloom

Donderdag 23 september 
Workshop: 'The Tree of Light’
Zondag 25 juli in Vught

Deze dag werken we met de Kabbalah, een oud Heilig instrument ook wel ‘The Tree of Light’ genoemd. De Kabbalah met 13 energetische lichtvaten verbindt ons weer met het kristallijne veld vanuit de werkkamer van de Schepper. In verbinding met de tools van het universum overstijg je de dualiteit en kun je in verbinding met de eenheid de Hemel op Aarde creëren volgens de kosmische wetten.

De Kabbalah geeft jouw inzichten en richtlijnen, downloads van oude herinneringen en kwaliteiten. Zo kun je in vrijheid en vrede, met compassie, en in verbinding met jouw innerlijk weten je krachtige Zelf in liefde op de Aarde neerzetten.

Tijdens deze dag zullen we samen een veilig Veld creëren om verbinding te maken met de oude innerlijke wijsheid en mystieke kennis in ons hart. Ondersteund door visualisaties en DNA-activaties, de kristallijne klanken van de klankschalen, kristallen stemvorken, koshi’s, drum, lichttaal en onze eigen unieke klank. Dit alles zal de trilling in ons lichaam verhogen wat maakt dat je de licht-informatie vanuit de Kabbalah moeiteloos en makkelijk kan integreren.

Deze dag staat onder liefdevolle begeleiding van Angélique Bijlaart – van Lieshout, Jamy Frencken en Monique Houben

Praktische info:
Wanneer: donderdag 23 september 2021
Tijd: 10.00 – 16.30 uur (inloop vanaf 9.45 uur)
Waar: Landgoed Bleijendijk, Locatie Jagershuis, St. Michielsgestelseweg 22, Vught
Bijdrage: € 111,-

Inbegrepen: vega lunch, koffie, thee, water en gezonde versnaperingen gedurende de dag
 

Aanmelden of meer info: mail naar jamy@monade.nu of app naar 06-27845954
                                                        zonnebloom44@gmail.com of app naar 06-51886966