Centrum De Zonnebloom

 

LIFE BETWEEN LIVES SPIRITUELE ZIELSPROGRESSIE

In deze tijd, waarin veel mensen op zoek zijn naar de diepere betekenis van het leven en met vragen rondlopen als: 'wat is mijn levensdoel, waarom ben ik hier op aarde, heb ik voor dit leven, deze omstandigheden, deze ouders gekozen, is er leven na de dood, zit ik op de goede weg', komt Dr. Michael Newton met het fenomeen: 'Spirituele Zielsprogressie'.
Spirituele Zielsprogressie is een reis naar de Zielenwereld; een reis naar de tijd die onze ziel doormaakt tussen twee levens in.
Vanuit een diepe trance maak je verbinding met je zielsherinneringen en je ervaringen uit het tussenbestaan. Het is een hele bijzondere reis die een positieve en transformerende werking zal hebben op jou leven.

Tijdens deze reis zul je ervaren hoe het is in de Spirituele Wereld. Je zult een diep gevoel van vrede, liefde en blijdschap ervaren; een gevoel van thuiskomen. Tijdens deze reis zul jij je Spirituele Gids, je Zielengroep en de Raad van Wijzen ontmoeten.

Je kunt vragen stellen en je zult vele antwoorden en een beter beeld krijgen van wie jij bent, wat jou levensplan is, wat je talenten en mogelijkheden zijn en waar je bent in jou ontwikkeling. Je angst voor de dood zal verdwijnen en je zult een diepe, innerlijke verbondenheid gaan voelen met jouw eigen ziel en jouw plaats binnen het grote geheel.

De Spirituele Zielsprogressie is ontwikkeld door Dr. Michael Newton. Hij wordt gezien als een pionier in het ontrafelen van de mysteriën van ons leven in de Zielenwereld. Dr. Michael Newton heeft meer dan 30 jaar onderzoek gedaan onder ruim 7000 cliënten naar hun ervaringen als ziel in het tussenbestaan. Hij bracht deze cliënten in een diepe trance, waardoor ze toegang kregen tot hun metabewustzijn. Het metabewustzijn vertegenwoordigt onze grootste bron van wijsheid en inzicht, en alle informatie van leven na de dood komt van deze bron. De informatie die uit alle progressies naar voren komt is zeer consistent, ongeacht verschillen in geslacht, leeftijd, opleidingsniveau, religieuze overtuigingen, cultuur of ras.

In het boek ‘De Zielenreis’ presenteert Dr. Michael Newton verslagen uit de eerste hand van negenentwintig mensen, over de reis die hun ziel heeft gemaakt. Hij beschrijft de kenmerkende ervaringen van zielen, vanaf het moment dat de ziel het fysieke lichaam verlaat tot aan het moment van binnentreden in een nieuw fysiek lichaam. Alleen al het lezen ervan roept vaak een gevoel van herkenning op en doet een innerlijk weten ontwaken.

In zijn tweede boek 'Bestemming der Zielen' vertelt hij verder over zijn ervaringen in de Zielenwereld.

Een Spirituele Zielsprogressie duurt gemiddeld 3 tot 5 uur en de regressie wordt opgenomen.
Voordat je aan een Spirituele Zielsprogressie begint is het belangrijk dat je van te voren één succesvolle regressie hebt gehad met een ervaring in een vorig leven. Dit om zeker te zijn dat je een diepe trance kunt bereiken en deze ook gedurende de lange zielsprogressie kan vasthouden.
Als je deze ervaring nog niet hebt dan kan een en ander kort na elkaar plaatsvinden, bijvoorbeeld enkele dagen of een week tussen beide sessies in. Ook is het belangrijk dat je voldoende inzicht hebt in je eigen proces. Dat betekent dat je aan jezelf hebt gewerkt met bijvoorbeeld Regressie- en reïncarnatietherapie.

Een afspraak maken voor een Spirituele Zielsprogressie kan via ons email-adres of telefonisch: 06-51886966.