Centrum De Zonnebloom

 

                                          

 

WIE BEN IK

Mijn naam is Monique vdf Houben, zoals vele zielen in deze tijd als mens naar de Aarde gekomen om mijn steentje bij te dragen aan het grote transformatieproces dat nu gaande is. Om als multidimensionaal lichtdrager, in verbinding met Moeder Aarde en de Bron, mee te werken aan dit Kosmisch Plan. De wereld tussen Hemel en Aarde voor mijzelf en voor de ander te ontsluiten en tastbaar te maken.

Dat doe ik in mijn dagelijkse leven, vanaf 1999 in mijn praktijk ‘De Zonnebloom’, als regressie- en zielsprogressie therapeut en in de workshops: ‘De Woonkamer van mijn Hart’, die ik regelmatig geef.

Vanuit mijn natuurlijke Zijn als mens, vanuit mijn liefdesveld, vind ik het heerlijk om met mensen af te stemmen op de kern van ons wezen, de reis naar binnen te ondernemen en door transformatie- en helingsprocessen te gaan.

Dit met als doel om volledig vanuit de eigen kracht en innerlijke hartflow te leven en er bewust van te worden dat een ieder van ons een Goddelijk wezen is met ongekende mogelijkheden en kwaliteiten en dat we vanuit dit hoger bewust Zijn ons Innerlijke Gouden Licht, in alle vrijheid, volledig mogen laten stralen.