Centrum De Zonnebloom

 

                                          

 

 Mijn naam is Monique Houben.

Na 16 jaar gewerkt te hebben in de jeugdhulpverlening ben ik me op andere vormen van hulpverlening gaan toeleggen. Zo heb ik een opleiding tot shiatsu therapeut en een opleiding voor seichushin/yoga docent gevolgd. Tijdens de opleiding voor seichushin/yoga docent heb ik ervaren wat het is om helemaal in je innerlijke kracht te komen en uit te dragen wat er werkelijk in je zit. Voor mij betekende dat het starten van een eigen centrum in 1999: 'De Zonnebloom', Centrum Voor Persoonlijke Bloei.
Mijn verdere zoektocht naar de diepere betekenis van het leven maakte dat ik bij Tasso terecht kwam. Hier heb ik de opleiding voor regressie- en reïncarnatietherapie gevolgd. In 2003 ben ik afgestudeerd bij Hans ten Dam en enthousiast gestart als regressie- en reïncarnatietherapeut in Centrum de Zonnebloom. 
Na de opleiding bij Hans ten Dam heb ik bij het Michael Newton Instituut trainingen gevolgd om Life Between Lives sessies oftewel spirituele regressies te geven. Geboeid door de mogelijkheden van het werken op zielsniveau, de prachtige en waardevolle spirituele regressiesessies, ben ik mij daar steeds verder in gaan specialiseren. Regelmatig experimenteren met het maken van zielenreizen heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik in 2008 gestart ben met de Opleiding Zielsregressie en in 2015 met de School voor Zielsprogressie. 
Gelukkig is een mens nooit uitgeleerd en leven we in een tijd waarin heel wat veranderingen plaats vinden en er steeds nieuwe kennis en wijsheid tot onze beschikking komt. Zo heb ik bij Joanne van Wijgerden geleerd om te werken met de Healing Arts Lichtremedies. Met deze kennis en wijsheid kan ik op een nog eenvoudigere manier helpen je innerlijke levenskracht te herstellen. En dat is ook het doel waar Centrum De Zonnebloom voor staat. Je helpen om je weer goed te verbinden met de Bron en Moeder Aarde zodat je innerlijke levenskracht  en innerlijke wijsheid herstelt. Dan ga je de verbinding met je Hart weer ervaren, jouw innerlijke licht en herinner jij je weer wie je werkelijk bent: 'Een uniek en onmisbaar wezen dat het licht mag laten stralen door simpelweg te Zijn wie je bent'.