Centrum De Zonnebloom

 

ZIELSPROGRESSIE: REIS NAAR JE INNERLIJKE UNIVERSUM, DE MYSTIEKE RUIMTE VAN JE HART

In deze Zielsprogressie reis je vanuit jouw Innerlijke Universum naar de Mystieke Ruimte van je Hart.
De Mystieke Ruimte van je Hart is de ruimte waar je in het centrum zit van je energie en direct in verbinding staat met de Hemel, de Aarde, je Hogere Zelf en alle andere werelden. Hier bevind zich je Godsvonk, je Diamanten Kerncel of Atoom van Eeuwig Licht.
De Mystieke Ruimte van je Hart is dus een enorme informatie bron waar de wijsheid van de kosmische eenheid, het kernbeginsel van de oorspronkelijke en onsterfelijke ziel te vinden is. In deze ruimte bevindt zich de interdimensionale poort die ons rechtstreeks verbindt met de Bron. Vanuit deze ruimte kun je dus niet alleen in contact komen met je onderbewustzijn, je dromen en je intuïtie, maar ook contact maken met de hogere werelden, de bibliotheken en de hogere dimensies of andere niveaus van werkelijkheid. 

Hier ervaar je:

  • wie je werkelijk in jouw wezenskern bent
  • wat je diepste hartenwens is, hoe je die wilt uitdragen en helemaal verwezenlijken
  • je unieke spirituele bestemming, je oorspronkelijke doel om naar de aarde te komen
  • je scheppingskracht, je talenten en mogelijkheden
  • de verbanden tussen je huidige en je vorige levens, de rode draad door levens heen
  • wat je tegenhoud om helemaal te leven vanuit je Hart
  • ... en nog veel meer ...

Door je 'opnieuw' te verbinden met de Mystieke Ruimte van je Hart zul je niet alleen antwoorden krijgen op al je levensvragen maar zul je ook een diepe verbondenheid gaan voelen tussen je lichaam, je ziel en je geest en beseffen dat wij allemaal met elkaar een onlosmakelijke enheid vormen.

De Reis naar je Innerlijke Universum duurt gemiddeld 2 tot 3 uur en de sessie wordt opgenomen. 

Voordat je aan een Zielsprogressie begint is het belangrijk dat je van te voren één succesvolle regressie hebt gehad met een ervaring in een vorig leven. Dit om zeker te zijn dat je een diepe trance kunt bereiken en deze ook gedurende de zielenreis kan vasthouden.
Als je deze ervaring nog niet hebt dan kan een en ander kort na elkaar plaatsvinden, bijvoorbeeld enkele dagen of een week tussen beide sessies in. Ook is het belangrijk dat je voldoende inzicht hebt in je eigen proces. Dat betekent dat je aan jezelf hebt gewerkt met bijvoorbeeld Regressie- en Reïncarnatietherapie.

Een afspraak maken voor de Reis naar je Innerlijke Universum, de Mystieke Ruimte van je Hart, kan via ons email-adres of telefonisch: 06-51886966