Centrum De Zonnebloom

 

WORKSHOP: LEVEN VANUIT DE WOONKAMER VAN JE HART 

In je grote Hart bevindt zich de toegang tot jouw stiltekamer: ‘de Woonkamer van je Hart’. Alle informatie over jouw oorspronkelijke blauwdruk, jouw DNA print en het doel van je komst naar de Aarde is hier te vinden.

Hier is het waar jouw Innerlijke Gouden Licht je levenspad verlicht. Hier in dit Licht mag je ervaren dat je zoveel meer bent dan dat kleine mensje hier op Aarde. Je wordt je meer en meer bewust van jouw talenten en mogelijkheden, kwaliteiten en inzichten die je meegenomen hebt uit vorige levens en hogere dimensies. Je bent een multidimensionaal wezen, hier op Aarde om jouw Liefde en Gouden Licht te laten stralen en om in verbinding met alle andere zielen, een vrije, vredige en vreugdevolle wereld te creëren.

In deze workshop starten we met het verhaal van de eicel en de zaadcel, het moment van bevruchting  waarin jij mag ervaren dat de Heelheid er al Is!  Eenmaal op Aarde leer je dat je van alles moet doen om heel te worden, om ergens te komen, om iets te Zijn. In wezen ben je al heel en gaat het er om dit weer volledig te ervaren. We worden in heelheid geboren en vervolgens ‘afgevoed’. 

In het eerste moment van de bevruchting volstrekt zich een natuurlijk wonder. Vanuit de Schepping, vanuit de Bron daalt namelijk een enorme Scheppingsstraal van Bewustzijn, Licht en Liefde neer die ervoor zorgt dat de ei- en de zaadcel twee Eén kunnen worden. Eén en volledig verbonden met het Eénheidsveld van de Schepping. Dit Eenheidsveld vanuit de Schepping bevat alle informatie die jij nodig hebt om volledig als een Goddelijk wezen te groeien en te Zijn. Vanuit die Goddelijke eenheidsverbinding gaan de cellen zich vermeerderen en ontstaat een appelvorm met middenin de Buis van Gouden Licht die ervoor zorgt dat je in verbinding blijft met de Bron en Moeder Aarde. Deze appelvorm gaat uiteindelijk jouw Hart vormen en van daaruit gaat de rest van je lichaam groeien. In dat Hart bevindt zich de toegang tot jouw stilte kamertje, de Woonkamer van je Hart. Daar reizen we samen naar toe.

Wil jij ook begrijpen én voelen wat het met je doet om iedere dag weer vanuit deze prachtige ruimte in je grote Hart te leven, te Zijn en te ervaren dat  jouw levenspad al is verlicht door Gouden Stralen?

Je bent welkom!

Bovenstaande workshops geef ik in woonkamers omdat ik het belangrijk vind mee te werken aan het verhogen van het collectieve Hogere Bewust Zijn. Juist  in de intieme settings van de woonkamer is het mogelijk om dit samen te realiseren.
 
Zou je deze workshop ook in jouw woonkamer willen organiseren voor een groep van 6 tot maximaal 8 personen die dicht bij jou staan of die jij deze ervaring ook zou gunnen?  Neem dan contact met mij op via mail of telefoon.

Ik vraag voor deze waardevolle ervaring een bijdrage van € 22,00 p.p. Buiten de regio Roermond komen daar nog brandstofkosten bij!
Natuurlijk is deze workshop voor de gastvrouw/man gratis.